РФ вважає протикорабельні ракети головною загрозою з боку України
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ вважає протикорабельні ракети головною загрозою з боку України

РФ вважає протикорабельні ракети головною загрозою з боку України
Джерело:  online.ua

На переконання британських розвідників, армія Російської Федерації сприймає протикорабельні ракети як ключову загрозу, яка обмежує ефективність її Чорноморського флоту. У зв'язку з цим ворог надаватиме пріоритет знищенню протикорабельних можливостей України.

Джерело: розвідувальний  огляд  Міноборони Британії

РФ сприймає протикорабельні ракети як загрозу з боку ЗСУ

Розвідники звертають увагу на те, що 24 липня 2022 року російські крилаті ракети влучили в доки Одеського порту.

Міноборони Росії стверджує, що вразило український військовий корабель і запас протикорабельних ракет. Немає вказівок на те, що такі цілі були в тому місці, куди влучили ракети, - підкреслює британське оборонне відомство.

За словами іноземних розвідників, команда російського диктатора Володимира Путіна, цілком можливо, вважає протикорабельні ракети головноюзагрозою, яка обмежує ефективність її Чорноморського флоту.

Фото - twitter.com/DefenceHQ

Це суттєво підірвало загальний план вторгнення, оскільки Росія реально не може здійснити десантний напад, щоб захопити Одесу. Росія продовжуватиме надавати пріоритет зусиллям щодо погіршення та знищення протикорабельних можливостей України, - йдеться в огляді Міністерства оборони Британії.

Іноземні аналітики звертають увагу на те, що російські процеси відбору цілей, ймовірно, зазнають регулярного підриву через застарілі дані розвідки, погане плануваннм і підхід до операцій згори вниз.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?