РФ завдала ракетних ударів по Донбасу, Одеській та Сумській областях
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ завдала ракетних ударів по Донбасу, Одеській та Сумській областях

РФ завдала ракетних ударів по Донбасу, Одеській та Сумській областях
Джерело:  online.ua

Вночі 30 травня солдати РФ продовжували обстрілювати ЗСУ та мирне населення на Донбасі, а також завдали ракетних ударів по Одеській області, здійснили авіаудар по Сумській області. 

Джерело: дані голів ОВА

Росія б'є по Донбасу, Одеській та Сумській областях

Так, відомо, що солдати РФ обстріляли прикордонних територій Сумського і Шосткинського районів із РСЗВ, САУ, міноментів. Зафіксовано авіаудар ракетами. Ніхто не постраждав.

У Харківській області під удар армії Росії потрапили с. Циркуни 2 особи поранені. У с. Шестакове від обстрілів постраждала жінка.

У Луганській області тривають важкі бої за Сєвєродонецьк та Лисичанськ. Противник постійно застосовує авіацію - ЗСУдають потужну відсіч ворогу.

Фото — facebook.com/GeneralStaff.ua

Росіяни вбили двох місцевих, ще 5 осіб були поранені.

У Донецькій області солдати РФ обстріляли Бахмут, Авдіївку, Соледару, Нью-Йорк, Нетайлове та Тетянівку - 3 людини загинули.

Окрім того, зафіксовано обстріл Мар'їнки та Новомихайлівки.

У Миколаївські області вночі обстріляли центр Нового Бугу. Пошкоджена соціальна інфраструктура: магазин, аптека та житлові будинки. Постраждало дві особи.

На Херсонщині тривають бойові дії на території області, напружена ситуація у всіх селах колишнього Великоолександрівського району.

Напружена ситуація і у Генічеському районі, окупанти заявляють, що ці території вже російські.

В Одеській області вночі і зранку – два ракетних удари. Одну ракету збито силами ППО. Також сталося влучання в непрацюючий міст через Дністровський лиман. Ніхто не постраждав.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?