РФ заявляє про загибель 47 українських полонених після свого ж удару по колонії
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ заявляє про загибель 47 українських полонених після свого ж удару по колонії

РФ заявляє про загибель 47 українських полонених після свого ж удару по колонії
Джерело:  online.ua

Вранці 29 липня прокремлівські ЗМІ почали поширювати інформацію про обстріл колонії в Оленівці Донецької області, де утримуються українські полонені. Розвідка України повідомляє, що удару по українцях завдала армія Російської Федерації, однак намагається звинуватити ЗСУ.

Джерело: росЗМІ, джерела "УП" у розвідці та правоохоронних органах

РФ заявляє про загибель 47 українських полонених

Пропагандисти цинічно брешуть, що нібито "ЗСУ прицільно били по бараках, де утримуються полонені українські військові".

За словами російських загарбників, нібито 47 українців загинули.

Росіяни пишуть, що, мовляв, українські бійці умисно вдарили по колонії, щоб убити полонених, які "почали свідчити". Про що саме "показання" – невідомо.

Як стверджують співрозмовники українських журналістів у розвідці, ГУР зафіксувало артилерійські удари росіян у напрямку Оленівки. Атака була з боку солдат РФ.

За словами ще одного джерела, декілька днів тому українських полонених перевели до промзони, саме у цей барак, по якому 29 липня був удар.

Це був барак, у якому були бійці "Азова", їх перевели до нього за кілька днів до обстрілу, ми ще не могли зрозуміти, чому, - зазначає представник розвідки України.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?