РФ зімітувала удар по есмінцю США у Чорному морі - що відбувається
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ зімітувала удар по есмінцю США у Чорному морі - що відбувається

РФ зімітувала удар по есмінцю США у Чорному морі - що відбувається
Джерело:  online.ua

Росія зважилася на нову нахабну провокацію у Чорному морі. Стало відомо, що 23 грудня два фронтові бомбардувальники СУ-24М під прикриттям винищувачів СУ-27 (СУ-30) військово-космічних сил РФ зімітували атаку на американський есмінець "Росс", який 24 грудня прибув до Одеси. Про це повідомили на сторінці Міністерства оборони України в Facebook, передає ONLINE.UA.

Згідно з останніми даними, російські літаки здійснили над американським кораблем маневр характерний для нанесення удару крилатими ракетами і повернулися на аеродром базування.

"На тлі політичної кризи в Європі, військової агресії окупанта на Донбасі і в Криму, брязкання зброєю і демонстрація сили стали вже звичним методом впливу Росії на західні країни, зокрема на ті, які ввели санкції проти РФ", – розповідають в Міноборони України.

Варто зазначити, що в Одесу вранці 24 грудня зайшов американський ракетний есмінець "Росс". Незважаючи на сильний туман, він успішно пришвартувався до одного з далеких причалів порту.

Як повідомляв ONLINE.UA, у понеділок, 23 грудня, окупанти здійснили запуск першого потяга новою залізницею. Учасником  провокації став особисто Путін, який прилетів з Петербурга. Для організації дійства російський уряд на кілька днів закрив прохід Керченською протокою. Окрім того, було посилено контроль на так званому "Кримському мосту".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?