Рік президентства Зеленського - дивіться масштабну пресконференцію на ONLINE.UA
Категорія
Україна
Дата публікації

Рік президентства Зеленського - дивіться масштабну пресконференцію на ONLINE.UA

Джерело:  online.ua

20 травня у Маріїнському палаці стартувала довгоочікувана пресконференція українського лідера Володимира Зеленського. Варто зазначити, що вона присвячена першому року президенства Зеленського. Як відомо, 20 травня 2019 року він склав присягу Президента України. Нині закінчується перший рік влади наймолодшого в історії України лідера. Володимир Зеленський вперше прокоментує усі свої успіхи та провали, а також виконані та невиконані обіцянки. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт ОПУ.

Володимир Зеленський вже запропонував журналістам на наступну пресконференцію підготувати пропозиції щодо формату, який би дозволив брати участь у ній усім охочим.

"Хочу домовитися, що, як у спорті матч відбудеться при будь-якій погоді, наша пресконференція чи пресдіалог – навіть якщо піде дощ, будемо продовжувати. Мені сказали сьогодні зранку, що є якісь питання, що не всіх журналістів зареєстрували. Я знаю, що це дуже важливо для журналістів. Я готовий відповідати на будь-які питання, але ви знаєте, що у нас у країні близько 40 тисяч журналістів. Тому наступного разу на нашу пресконференцію ми чекаємо від журналістської спільноти: підготуйте нам пропозицію, як я можу спілкуватися з усіма журналістами – формат пресконференції", - наголосив Володимир Зеленський.

Окрім того, він уже відповів на питання, чи буде продовжувати переговори з очільником Кремля Володимиром Путіним. Журналіст Дмитро Гордон заявив президенту, що це не має сенсу, оскільки глава Кремля ніколи не захоче повернути Крим та Донбас. Володимир Зеленський відповів, що робить все можливе, аби домовитися про переговори з Путіним та не збирається здаватися.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що перший заступник глави делегації України в Тристоронній контактній групі, віце-прем’єр Олексій Резніков звернувся до російської сторони та наголосив, що український лідер Володимир Зеленський готовий до нової зустрічі у "нормандському форматі" з очільником Кремля Володимиром Путіним, канцлеркою ФРН Ангелою Меркель та президентом Франції Еммануелем Макроном.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?