Римейк "Один вдома": названі актори, які зіграють у новому фільмі
Категорія
Культура
Дата публікації

Римейк "Один вдома": названі актори, які зіграють у новому фільмі

Римейк "Один вдома": названі актори, які зіграють у новому фільмі
Джерело:  online.ua

Римейк фільму "Один вдома" вже отримав первісний акторський склад та режисера. Про е повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Variety.

За інформацією американських медіа, головні ролі відведені Еллі Кемпер, Арчі Єйтсу, коміку Робу Ділейні.

Арчі Єйтс не буде втілювати саме роль Кевіна Маккаллістера, блискучо виконану Маколеєм Калкіним у 1990 році. Він буде грати іншого хлопчика. У студії пояснили це рішення самостійністю історії нового "Один вдома".

Втім, тоді незрозуміло, чому новий фільм зветься римейком.

Зйомки нового проєкту почнуться приблизно у лютому 2020 року. Крісло режисера отримав Ден Мазер.

Нагадаємо, оригінальний "Один вдома" вийшов на екрани у 1990 році. Його настільки полюбили глядачі, що фільм перетворився на один з символів різдвяних та новорічних свят. Він витримав кілька сиквелів, але жоден не став успішним. Окрім, можливо, другої частини.

Як повідомляв ONLINE.UA, уперше чутки щодо підготовки нового рімейку легендарної стрічки з'явилися у серпні 2019 року. Правами на неї володіла студія 20th Century Fox, але нещодавно її придбала компанія Disney. Паралельно з "Один вдома" заплановано перезавантаження кількох інших популярних фільмів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?