Рінго Старр та Джиммі Феллон зняли нове відео на хіт Yellow Submarine
Категорія
Культура
Дата публікації

Рінго Старр та Джиммі Феллон зняли нове відео на хіт Yellow Submarine

Рінго Старр та Джиммі Феллон зняли нове відео на хіт Yellow Submarine
Джерело:  online.ua

Ексбарабанщик без малого легендарного музичного гурту Beatles Рінго Старр взяв участь у зйомках нового жартівливого відео на тему пісні Yellow Submarine. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на кліп.

Цікавою особливістю відеоролика стало використання усіма присутніми дитячих музичних інструментів. У цей час Рінго співав. Йому акомпанували телеведучій Джиммі Феллон та гурт The Roots.

Нагадаємо, оригінальну композицію випустили влітку 1966 року. Вона згодом перетворилася на одну з найвідоміших пісень "Ліверпульської четвірки" взагалі.

За словами Пола Маккартні, він вигадав головну ідею про жовту субмарину, коли вже майже засинав. Передбачалося, що вокал-партію має виконати саме Старр через нібито його образ доброго дядечки, адже пісня - майже дитяча.

У 1966 році Yellow Submarine на чотири тижні захопила першу сходинку британських чартів. У хіт-параді вона пробула близько 13 тижнів. У США пісня не здобула відповідного успіху, бо паралельно стався скандал із заявою Джона Леннона, що Beatles наразі популярніші за Ісуса Христа.

Як повідомляв ONLINE.UA, реп-виконавиця Alyona Alyona у вересні представила Україні та світові новий трек булінг. Відеокліп був оприлюднений на YouTube. Він присвячений цькуванню у дитинстві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?