Ринок землі: Разумков каже, що Рада вже підписала спеціальний меморандум
Категорія
Україна
Дата публікації

Ринок землі: Разумков каже, що Рада вже підписала спеціальний меморандум

Ринок землі: Разумков каже, що Рада вже підписала спеціальний меморандум
Джерело:  online.ua

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков в ефірі одного з українських телеканалів повідомив, що усі фракції та депутатські групи у парламенті вже підписали меморандум щодо спільної підготовки до другого читання проєкту закону про ринок землі, повідомляє ONLINE.UA.

"З приводу прийняття ринку землі..Це не може бути швидким процесом і треба віддати належне, що сьогодні є порозуміння між різними політичними силами в парламенті. Сьогодні підписаний меморандум всіма фракціями й депутатськими групами, де досягнуті ті домовленості, в рамках яких ми будемо працювати під час підготовки цього важливого, дуже важливого законопроєкту до другого читання", - наголосив спікер ВРУ.

Варто зазначити, що 6 грудня Разумков позитивно оцінив підтримку закону про зняття мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення у першому читанні та анонсував можливе прийняття закону до кінця року.

Нещодавно також стало відомо, що український лідер Володимир Зеленський запропонує комітету з питань аграрної та земельної політики зменшити максимальну норму концентрації землі з 200 тисяч гектарів до 10 тисяч гектарів. З такою заявою він виступив під час зустрічі із фермерами на Київщині 18 грудня.

Як повідомляв ONLINE.UA, к оманда українського лідера Володимира Зеленського нарешті відреагувала  на протетси під Верховною Радою. Так, уповноважений президента із земельних питань Роман Лещенко наголосив, що аграрії не хочуть політизації питання реформ, а до протестів заради піару часто примикають політики.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?