Рішення України по Євробаченню: в мережі вказали на лицемірство Росії
Категорія
Культура
Дата публікації

Рішення України по Євробаченню: в мережі вказали на лицемірство Росії

Рішення України по Євробаченню: в мережі вказали на лицемірство Росії
Джерело:  online.ua

У соцмережах обговорюють реакцію Росії на  рішення СБУ про заборону в'їзду в Україну для учасниці Євробачення-2017 від РФ Юлії Самойловій.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Twitter.
Читайте також: Рішення України щодо Самойлової: Росія гарячково шукає вихід
Блогер, який пише у соцмережі під ніком Рогозін-на-орбіті, звернув увагу на те, як офіційна Москва реагувала на збитий бойовиками "ЛНР-ДНР" "Боїнг-747" на Донбасі та на рішення по Самойловій.
"МЗС Росії вважає заборону України на в'їзд Самойловій нелюдським актом, а збиття цивільного Боїнга MH17 вважає випадковістю", - написав блогер.


Нагадаємо, в МЗС РФ назвали рішення СБУ "цинічним і нелюдським".
Користувачі прокоментували публікацію блогера, а також реакцію РФ.



Як повідомляв ONLINE.UA,  рішення СБУ було пов'язано з тим, що Юлія Самойлова раніше незаконно перетинала кордон України для виступу в окупованому Криму.
Тим часом,  в Європейській мовній спілці (ЄВС), яка є організатором міжнародного пісенного конкурсу Євробачення, прокоментували рішення СБУ, зробивши акцент на повазі законів країни, що приймає конкурс, але при цьому висловивши розчарування забороною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?