Ріст економіки на 40%: експерт пояснив, чи варто вірити обіцянкам Гончарука
Категорія
Економіка
Дата публікації

Ріст економіки на 40%: експерт пояснив, чи варто вірити обіцянкам Гончарука

Ріст економіки на 40%: експерт пояснив, чи варто вірити обіцянкам Гончарука
Джерело:  24 канал

Колишній віцепрем’єр-міністр Словаччини та голова стратегічної групи радників з підтримки реформ України Іван Міклош вважає, що обіцянки очільника Кабміну Олексія Гончарука щодо росту економіки на 40% за п'ять років – не пусті слова. На думку фахівця, це багато, але реально.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

Міклош запевняє, що зробити це можна буде лише тоді, коли зроблять всі реформи.

"Президент Зеленський сказав, що хоче знизити ціни шляхом підвищення доходів. Це може бути першим способом. Також прем'єр заявив, що прагне, аби економіка виросла на 40% за п'ять років – це багато, але реально. Але зробити це можна буде лише тоді, коли зроблять всі реформи", - зазначив експерт.

Міклош зізнався, що вважає Гончарука професіоналом своєї справи.

"Я знаю Прем'єр-міністра України Олексія Гончарука, я вважаю його хорошим прем'єром. Те ж саме можу сказати щодо вашого уряду. До слова, в Україні наймолодший уряд за середнім віком його членів в усій Європі. І це добре. Якщо порівняти міжнародний досвід, то можу сказати, що реформи робили саме молоді люді", - розповів експерт.

Як повідомляв ONLINE.UA, політолог та заступник голови Українського інституту аналізу і менеджменту політики Владислав Дзівідзінський вважає, що новий очільник Кабміну  Олексій Гончарук є креатурою президента Зеленського.  За словами експерта, головне, наскільки він є хорошим виконавцем, і яку концепцію втілюватиме.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?