Різдвяні фільми, які піднімуть настрій на свята: список кращих
Категорія
Культура
Дата публікації

Різдвяні фільми, які піднімуть настрій на свята: список кращих

Різдвяні фільми, які піднімуть настрій на свята: список кращих
Джерело:  online.ua

Для створення святкового настрою і збереження його протягом усіх новорічних вихідних традиційною комедії "Один вдома" недостатньо. Тим більше, що зустріч Нового року 2021 проходить в умовах пандемії і заради збереження здоров'я краще провести ці свята вдома. Для тих, хто вирішив провести святкові вихідні під пледом з членами своєї сім'ї ONLINE.UА публікує список кращих різдвяних фільмів усіх часів, який підготував портал IMDb. У список увійшли нові фільми 2020 року, а також культові картини, добрі сімейні фільми і мультфільми про Новий рік і Різдво - казкові і забавні історії можна дивитися як удвох з коханою людиною, так і разом з дітьми.

Лускунчик (Dance Dreams: Hot Chocolate Nutcracker)

Цей документальний фільм 2020 року розповідає історію про студію балету Деббі Аллен, яка щороку на свята презентує виставу "Гарячий шоколад з Лускунчиком". Автори фільму показали, як артисти готуються до виходу на сцену і фрагменти самого спектаклю, що створює атмосферу свята.

Найщасливіший сезон (Happiest Season)

Ще одна новинка 2020 року, яка потрапила в топ кращих різдвяних фільмів IMDb. Комедія розповідає про пригоди ЛГБТ-пари, якій перед Різдвом доведеться вирішити, якою буде їхнє майбутнє.

Містер Джангл і різдвяна подорож (Jingle Jangle: A Christmas Journey)

Це казковий фільм 2020 року про ексцентричного виробника іграшок, який підкорив мільйони передплатників Netflix. Дізнайтеся, як вдалося авантюрної внучці і чарівному винаходу кардинально змінити все життя старця.

У ТОП-10 кращих різдвяних фільмів також потрапили:

  • «Біле Різдво» (Black Mirror White Christmas), 2014 р

  • «Кошмар перед Різдвом» (The Nightmare Before Christmas), 1993 г.

  • «Один вдома» (Home Alone), 1990 г.

  • «Міцний горішок» (Die Hard), 1988 г.

  • «Ельф» (Elf), 2004 р

  • «Різдво» (The Night Before), 2015 р

  • «Реальна любов» (Love Actually), 2003 р

Раніше ONLINE.UА публікував список кращих новорічних фільмів, які здатні подарувати відчуття свята для дорослих і дітей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?