РНБО назвала головну мету Путіна в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

РНБО назвала головну мету Путіна в Україні

РНБО назвала головну мету Путіна в Україні
Джерело:  fakty.ua

Заступник секретаря РНБО, генерал-майор Сергій Кривонос детально розповів про своє бачення "тактики Путіна". На його думку, офіційна Москва наразі намагається зробити все, аби розсварити українців. Там хочуть, аби в Україні суспільство ставало розшарованим і таким, яким важче керувати. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Факти".

За словами Кривоноса, "провідне завдання" агресора полягає зараз у дестабілізації ситуації всередині України.

"Дискредитуючи і уряд, і парламент, і безпосередньо президента, мовляв, вони не можуть навести порядок в країні і утримати його на належному рівні, Росія розхитує ситуацію в Україні. Мета Кремля – посіяти розбрат, спровокувати ненависть у суспільстві. Щоб, дискутуючи з певних питань, українці якщо не ненавиділи один одного, то хоча б відчайдушно сперечалися. Чим більше розшароване суспільство, тим складніше ним управляти", – наголосив член РНБО.

За словами Кривоноса, на Донбасі існує лише два кольори – білий та чорний, півтонів немає, бо люди знають, що це таке, – коли обстрілюють з "Градів". Водночас, решта українців цього не розуміють.

"Наш інформаційний провал у тому, що слід щодня та щогодини показувати, що війна — це смерть і розруха, зламані долі і повна відсутність майбутнього", – додав представник РНБО.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Порошенко заявив, що Росії не потрібні окупований Донбас і Крим, їй потрібна вся Україна, щоб знову відновити "Радянський союз". Саме для цього Москва захопила контроль над частиною українсько-російського кордону.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?