РНБО звинуватив відоме українське видання в провокації
Категорія
Політика
Дата публікації

РНБО звинуватив відоме українське видання в провокації

РНБО звинуватив відоме українське видання в провокації
Джерело:  РНБО

Рада національної безпеки і оборони України звинуватила відоме інтернет-видання «Кореспондент» в провокації.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву прес-служби РНБО.
"Сайт "Кореспондент", що належить кримінальному олігархові Курченку, який втік до Москви, поширив інформацію про створення в РНБО якогось міфічного штабу, і перерахував набір традиційних заходів, які здійснювали подільники і господарі Курченка три роки тому", - йдеться в повідомленні.
Також в РНБО звинуватили "проросійські ЗМІ в спробах нагнітати ситуацію в Україні з метою її дестабілізації".
Читайте також: Скандальна Монтян облила брудом Україну для РосЗМІ: опубліковано відео
"Інформуємо, що в РНБО України не створювалося ніяких "штабів", а всі силові структури в Україні працюють в штатному режимі, відповідно до наданих їм Конституцією і законами повноважень", - підкреслили в Радбезі.
Відзначимо, що раніше в інтернеті з'явилися повідомлення, нібито українські силовики готуються до можливих акцій протесту в країні і нібито створюють для цієї мети спеціальний штаб.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше секретар РНБО Олександр Турчинов розповів про "хитрощі" президента України Петра Порошенка під час Мінських переговорів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?