Роберт Дауні-молодший натякнув на повернення Залізної людини
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Роберт Дауні-молодший натякнув на повернення Залізної людини

Роберт Дауні-молодший натякнув на повернення Залізної людини
Джерело:  online.ua

Мільйони кіноманів із різних куточків світу з нетерпінням чекають на повернення Залізної людини у виконанні голлівудського актора Роберта Дауні-молодшого. Одноіменний фільм у 2008 році дав старт кіновсесвіту Marvel, тому прощання з цим персонажем стало болісним для багатьох поціновувачів геройського кіно. Лише нещодавно Дауні-молодший нарешті виступив з довгоочікуваним коментарем з цього приводу. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на  GQ.

Під час інтерв'ю про життя актора Тома Голланда представники видання вирішили поцікавитися у Роберта Дауні-молодшого, чи побачить світ знову Залізну людину. На це запитання він відповів досить загадково та неоднозначно.

"Що я можу сказати точно, так це те, що до Тома Голланда був Людина-павук, а після Тома Голланда буде Людина-павук. Що щодо мене, чи можу я повернутися в MCU в ролі Залізної людини? Ну, поки що, я покинув роль, потрібно рятувати реальний світ. Але ніколи не говори ніколи", – зазначив Роберт Дауні-молодший.

Не можна також не згадати про те, що нещодавно на Disney Investor Day 2020 анонсували 2 проєкти Marvel, в яких потенційно може взяти участь Роберт Дауні-молодший. Це серіали "Залізне серце" і "Броньовані війни". Кінокритики також звертають увагу на те, що можливості мультивсесвіту Marvel – феноменальні. І вони будуть ретельно вивчені в майбутній четвертій фазі. Це означає, що фанати можуть побачити Тоні Старка з альтернативної реальності, якого знову може зіграти Дауні-молодший.

Нагадаємо, Залізна Людина (англ. Iron Man), справжнє ім'я Ентоні Едвард "Тоні" Старк — супергерой, персонаж коміксів Marvel, який вперше з'явився у 39 випуску коміксу Tales of Suspense, і був вигаданий Стеном Лі і Джеком Кірбі. У травні 2011 року Залізна людина посіла 12 місце у списку «Сто найкращих персонажів коміксів усіх часів» за версією IGN. До слова, Тоні Старк кілька разів потрапляв до списків найбагатших вигаданих персонажів за версією журналу Forbes.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що голлівудська акторка Емма Вотсон, яка є зіркою фільмів про Гаррі Поттера, закрутила роман з молодим американським бізнесменом Лео Робінтоном.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?