Роберт де Ніро порівняв Трампа з Гітлером і Муссоліні
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Роберт де Ніро порівняв Трампа з Гітлером і Муссоліні

Роберт де Ніро порівняв Трампа з Гітлером і Муссоліні
Джерело:  online.ua

Талановитий голлівудський актор Робер де Ніро ніколи не приховував, як ставиться до чинного очільника Білого дому Дональда Трампа: він завжди жорстко критикував його дії та скандальні рішення. Тепер зірка розповів журналістам, що насправді думає про вибори президента у США, які відбулися 3 листопада. 77-річний актор відверто зізнався, що був здивований кількістю голосів виборців, відданих на користь Дональда Трампа, а це, що важливо розуміти, 71 мільйон виборців США. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на Fox News.

Роберт де Ніро наголосив, що не розуміє авторитарні настрої чинного президента.

"Це той же сценарій, що у Гітлера і Муссоліні. Ось що вони збираються зробити для народу: повернути Німеччині колишню велич, повернути Італії колишню велич, повернути Америці колишню велич… Все це апелює до гірших рішень, до слабшання суспільства і це замість того, щоб вести його, направляти і бути кимось, на кого вони можуть рівнятись... А коли громадськість не має рації, вони повинні бути там, щоб робити правильні вчинки і показувати їм приклад. А якщо ні, то ми будемо там, де ми є сьогодні", – підкреслив голлівудський актор.

Роберт де Ніро зізнається, що досі не розуміє, як американці змогли обрати Трампа на перший термін у 2016 році. На переконання актора, це все "божевілля", яке відбувалось у Штатах останні 4 роки, нарешті закінчиться, коли Трампа замінять Джо Байден і Каміла Гарріс.

"Слава Богу, ми цього позбулися", – наголосив де Ніро і висловив радість, що тепер США підуть іншим шляхом, "Слава Богу, з Байденом".

Варто зазначити, що декілька днів тому дії чинного очільника Білого дому Дональдп Трампа жорстко розкритикував "король жахів", письменник-фантаст Стівен Кінг. Він назвав амеиканського лідера "жалюгідним", оскільки той не хоче визнавати результати виборів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що команди президента США Дональда Трампа та глави Державного департаменту Штатів Майка Помпео почали блокувати роботу Джо Байдена: найважливіші подробиці можна знайти в нашому матеріалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?