Роботу Ради можуть заблокувати на 2 місяці - що відбувається
Категорія
Україна
Дата публікації

Роботу Ради можуть заблокувати на 2 місяці - що відбувається

Роботу Ради можуть заблокувати на 2 місяці - що відбувається
Джерело:  rbc.ua

Очільник фракції "Слуга народу" Давид Арахамія зробив попередження, що через законопроєкт про ринок землі та велику кількість правок, робота парламенту може бути заблокована на 2 місяці, адже на їхній розгляд потрібно близько 8 тисяч хвилин. За його слова, президентська політсила не має наміру силою розблоковувати президію ВРУ, передає ONLINE.UA з посиланням на "РБК-Україна".

Варто зазначити, що засідання 6 лютого проводить перший віцеспікер Руслан Стефанчук, оскільки місце спікера Дмитра Разумкова зайняте. Фракція "Опозиційна платформа – За життя" не відкликала свої правки, тому на це знадобиться дуже багато часу.

"Якщо на кожну поправку за дві хвилини виділяти, це буде 8 тисяч хвилин. Ось і рахуйте, скільки це часу. На два місяці робота Ради може бути заблокована", - пояснив Арахамія.

На думку політика, не всі автори правок будуть на них наполягати.

Як відомо, перед засіданням 6 лютого, на якому і мали б розглядати ринок землі, український лідер прийшов на засідання фракції "Слуга народу". Зрештою, законопроєкт підтримали більшість народних обранців. Давид Арахамія переконує, що є достатня кількість голосів для підтримки законопроєкту.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, глава українського парламенту Дмитро Разумков пояснив, за якої умови народним депутатам і чиновникам можуть переглянути заробітні плати. Він пообіцяв українцям, що безпричинного зростання зарплатні для посадовців не буде.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?