Роботу Telegram по всьому світу паралізував збій. Компанія Дурова вже відповіла (оновлено)
Категорія
Світ
Дата публікації

Роботу Telegram по всьому світу паралізував збій. Компанія Дурова вже відповіла (оновлено)

Роботу Telegram по всьому світу паралізував збій. Компанія Дурова вже відповіла (оновлено)
Джерело:  online.ua

Месенджер Telegram зіткнувся з масивним збоєм, який порушив роботу мережі у кількох регіонах світу. Інцидент стався вдень у середу, 16 грудня, та з невідомих поки що причин. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сам месенджер та оголошення компанії-розробника.

За офіційними даними, фахівці Telegram працюють над відновленням його повноцінної роботи.

"Деякі користувачі, здебільшого у Європі та на Середньому Сході, наразі мають проблеми зі з'єднанням. Ми працюємо, щоб повернути їх онлайн. Будь ласка, почекайте та вибачте за незручність!" - оголосили в Telegram.

Відомо, що труднощі з обміном інформації мають наразі не тільки жителі Європи. Відповідні інциденти зафіксовано на Далекому Сході, у південній Африці та за Атлантичним океаном.

Сервіс Downdetector оприлюднив мапу, яка демонструє поширення збою в месенджері. Попри поширеність по планеті, найбільш серйозні проблеми отримали європейці - все без винятків. Двома надзвичайно потужними осередками стали Нідерланди, Швейцарія та північна Італія.

Цей збій, згідно з відомостями медіа, став вже другим за добу для Telegram.

UPD:

"Близько половини користувачів, яких це торкнулося, вже повернулися онлайн (здебільшого Східна Європа, частково Середній Схід). Працюємо над поверненням усіх інших. Вже недовго!" - додали у Telegram.

Станом на 16:30 за київським часом усі проблеми вирішено, компанія оголосила про повне відновлення роботи.

Напередодні також загальноєвропейська влада внесла месенджер у перелік сервісів, які відповідальні за поширення пірасткього контенту інтернетом - разом з російською соціальною мережею "ВКонтакте", заблокованою в Україні.

Як повідомляв ONLINE.UA, робота сервісів корпорації Google порушилася вдень у понеділок, 14 грудня, через повномасштабний збій. ПО всьому світу користувачі зустрілися з проблемами щодо Gmail, Google Docs, Google Drive. Також збій торкнувся відеохостингу YouTube, він демонструє користувачам відповідну картинку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?