Родина українських письменників потрапила у ДТП
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Родина українських письменників потрапила у ДТП

Родина українських письменників потрапила у ДТП

Відома українська письменниця Софія Андрухович з чоловіком письменником-перекладачем Андрієм Бондарем та донькою Варварою потрапили у ДТП.

Про це Андрій Бондар розповів на своїй сторінці в Facebook, повідомляє ONLINE.UA.

Письменник зауважив, що це була його третя автомобільна аварія за життя і, за дивним збігом обставин, ці пригоди з ним трапляються кожні 10 років.

За словами Бондаря, обійшлося без серйозних травм, але більше постраждала дружина.

"Постраждала Софія, бо удар припав якраз із лівого боку в її пасажирське сидіння, де вона сиділа з Варварою. Довелося накласти кілька швів на голову, трохи втратила крові... Ні струсу, ні якихось серйозних ушкоджень. Поранення склом і забій грудної клітини з лівого боку", - написав він.

Читайте також: Google зробив своїм "обличчям" українську письменницю: соцмережі в захваті

Дочка, за словами чоловіка Андрухович, відбулася подряпаним підборіддям і "видом закривавленої мами".

Бондар каже, що за кермом був не він, і ДТП трапилась не з вини їхнього водія – інший автомобіль із другорядної смуги виїжджав на головну.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше відома телеведуча, зірка тревел-шоу "Орел і решка" Леся Нікітюк на зйомках програми потрапила у серйозну ДТП.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?