Рогозіна призначили "сенатором" окупованої Запорізької області
Категорія
Політика
Дата публікації

Рогозіна призначили "сенатором" окупованої Запорізької області

Рогозіна призначили "сенатором" окупованої Запорізької області
Джерело:  online.ua

Ексглаву Роскосмоса Дмитра Рогозіна зробили сенатором окупованої Запорізької області. Одіозного росіянина призначив на посаду колаборант Євген Балицький.

Джерело: росЗМІ

Рогозін став "сенатором" на окупованій Запорізькій області

Ексглаву "Роскосмосу" Дмитра Рогозіна зробили "сенатором" окупованої Запорізької області.

Про це повідомляють російські Telegram-канали.

23 вересня колаборант Євген Балицький "призначив" колишнього очільника "Роскосмоса" Рогозіна так званим "сенатором" захопленої росіянами частини Запорізької області.

Для мене честь захищати інтереси Запорізької області та загалом «Новоросії (російська пропагандистська назва південних областей України – ред.), – написав Рогозін у своєму телеграм-каналі.

Чутки про нібито призначення Рогозіна поширювались ще з початку тижня. За здогадками ЗМІ, Кремль розглядав його кандидатуру на посаду сенатора від окупованої Запорізької області.

Росія наразі окуповує лише південну частину Запорізької області. Більшу частину області, в тому числі і обласний центр, Запоріжжя, Москва ніколи не контролювала.

"Подвиги" Рогозіна в Україні

22 грудня 2022 року у окупованому Донецьку було обстріляно ресторан "Шеш-Беш", у якому Рогозін святкував день народження. Як пояснили українські прикордонники, вони не могли особисто вручити йому протокол про порушення кордону, тому "передали" його під час святкування.

Рогозін неодноразово погрожував Україні та українським героям нібито "експериментальною" зброєю на фронті, яка "не потрапила під серійне виробництво в Росії".

Під час роботи головою "Роскосмосу" Рогозін також погрожував США тим, що вони будуть відправляти своїх космонавтів до МКС на батуті у відповідь на введені санкції через анексії Росією Криму.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?