Рокер з Росії вимагав у ватажка ДНР гроші за шкоду: в мережі розповіли подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Рокер з Росії вимагав у ватажка ДНР гроші за шкоду: в мережі розповіли подробиці

Рокер з Росії вимагав у ватажка ДНР гроші за шкоду: в мережі розповіли подробиці

Після  концерту в окупованому Донецьку і поїздки з ватажком ДНР Олександром Захарченко на передову «під обстрілом» російський рокер Олександр Скляр  зажадав виплатити йому 500 тисяч рублів (близько 200 тисяч грн) в якості «компенсації за шкоду».
Про це розповів український блогер Олександр Чернов, передає ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
«Цікава інфа з окупованого Донецька. Потрапив вчора під "дуже м'який" обстріл біля кордону Авдіївської промзони (типу, виїжджав "на передову") співак Олександр Скляр, і зажадав у орковлади 500000 рублів», — написав він.
У разі, якщо ватажки ДНР відмовляться йому заплатити, Скляр погрожував "лякати артистів" з РФ небезпечним Донбасом.
Читайте також: Російський рокер приїхав співати в Донецьк і потрапив під обстріл: з'явилося відео концерту
«Зійшлися на 200000 рублів (близько 80 тис. грн)!» — додав блогер.
Окремо Чернов відзначив, що «якщо кожна з "рашазірок" буде вимагати від орковлади надбавку "за шкідливість" - і без того худий струмочок "знаменитостей" з РФ в ОРДіЛО - швидко вичерпається: платити нічим стане, а голодуюча вата без розваг, на одній рашапропаганді довго не втримається, і, сподіваюся, скоро почне масштабні "радикальні дії" по відношенню до правлячої там зараз "тупикової гілки еволюції!".
Як повідомляв ONLINE.UA раніше  в мережі з'явилося відео з «обстрілом» Скляра і Захарченко під час їх поїздки на передову.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?