Роналду чи Мессі: Пеле назвав найкращого футболісту світу
Категорія
Спорт
Дата публікації

Роналду чи Мессі: Пеле назвав найкращого футболісту світу

Роналду чи Мессі: Пеле назвав найкращого футболісту світу
Джерело:  online.ua

Легенда світового футболу, бразильський бомбардир Пеле нещодавно оцінив зірок сучасного спорту. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання A Bola.

Журналісти поставили йому питання безпосередньо про найкращого футболіста наших днів. Вибір стояв між португальцем Кріштіану Роналду та аргентинцем Ліонелем Мессі.

"Думаю, що зараз Кріштіану Роналду найкращий у світі. Він найстабільніший. Але, звичайно, не треба забувати і про Мессі", - зазначив Пеле.

Окрім того, легенді поставили питання про найбільш успішного футболіста за всю історію цього спорту.

"Це складне питання. Не можна забувати про Зіко, Роналдіньо, Роналдо, з європейців – про Франца Беккенбауера, Йохана Кройфа. Але я був кращий їх усіх. Чому? Тому що всіх їх порівнювали зі мною", - підкреслив він.

Слід зазначити, що вибів між Роналду та Мессі - одвічна суперечка у сучасному футболі. Ці гравці неодноразово боролися за нагороди від ФІФА та УЄФА у категоріях найкращих футболістів.

Як повідомляв ONLINE.UA, вратар збірної України з футболу та донецького клубу "Шахтар" Андрій Пятов  прокоментував перенесення матчів Євро-2020. За словами футболіста, неможливо передбачити, що буде у 2021 році. Саме на червень-липень цього року перенесли проведення матчів європейського національного турніру.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?