Роналду отримав новий гучний титул у європейському футболі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Роналду отримав новий гучний титул у європейському футболі

Роналду отримав новий гучний титул у європейському футболі
Джерело:  online.ua

Капітану збірної Португалії Кріштіану Роналду присудили титул найефективнішого бомбардира кваліфікації чемпіонатів Європи за всю історію їхнього існування. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Португальську федерацію футболу.

Роналду відзначився чотирма голами у матчі проти литовської команди під час відбіркових зіткнень Євро-2020. Ця подія принесла йому новий рекорд по очках одного футболіста у кваліфікації турніру.

Португалець наразі має 25 голів, здобутих у відбіркових матчах. Рекордсменом до нього був ірландець Роббі Кін, що мав 23 м'ячі.

Загалом Роналду має на рахунку 93 голи у матчах за португальську збірну. Це на 16 м'ячів менше, ніж має абсолютний рекордсмен - іранський бомбардир Алі Даеї, що здобув 109 очків за свою кар'єру.

Відомий на весь світ нападник 160 разів виходив на поле у формі національної збірної. Команда у кваліфікації Євро-2020 наразі посіла друге місце у групі B, де її випереджає лише України.

Як повідомляв ONLINE.UA, в інтернеті оприлюднили відеоролик, на якому Роналду продемонстрував свій рівень володіння м'ячем. Ювелірний фінт не зіпсувала навіть невеличка помилка в останньому русі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?