Роналду врятував "Реал" від ганьби: опубліковано відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Роналду врятував "Реал" від ганьби: опубліковано відео

Роналду врятував "Реал" від ганьби: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Мадридський "Реал" дивом уникнув поразки в домашньому матчі з "Лас-Пальмасом" у 25-му турі чемпіонату Іспанії. Ім'я цьому диву - Кріштіану Роналду. Лідер "Реала" забив два м'ячі в кінці матчу, принісши "Реалу" нічию.
Як повідомляє ONLINE.UA, гра на "Сантьяго Бернабеу" закінчилася з рахунком 3:3.
Уже в дебюті зустрічі Королівський клуб вийшов вперед. Центральні захисники "Лас-Пальмаса" залишили без опіки Іско, який, отримавши пас від Ковачіча, втік один на один і відправив м'яч у ворота. Але через дві хвилини гості відігралися. Тана Домінгес класно пішов від Серхіо Рамоса, увірвався в штрафну і пробив на силу в ближню дев'ятку.
До кінця тайму "Реал" так і не зміг вийти вперед, а одразу після перерви мадридці залишилися вдесятьох. Гарет Бейл піддався на провокацію Вієри, відштовхнувши суперника. Арбітр спочатку показав Бейлу жовту картку за підніжку, а потім пряму червону за неспортивну поведінку.
Дивіться: "Барселона" здобула феєричну перемогу в Іспанії: опубліковано відео
Неприємності "Реала" продовжилися на 55-й хвилині. Серхіо Рамос руками зупинив м'яч після удару Симона. Капітан мадридців намагався довести арбітру, що прикривав обличчя, але Борбалан поставив пенальті, який реалізував Жонатан Вієра.
Через три хвилини гості забили третій м'яч. Кейлос Навас помилився за межами штрафного і Кевін-Прінс Боатенг відправив м'яч у порожні ворота.
До кінця матчу залишалося ще півгодини, але "Реал" до 80-ої хвилині взагалі нічого не створив біля воріт гостей. Більш того, "Лас-Пальмас" кілька разів не реалізував чудові контратаки.
І тут за справу взявся Роналду. На 85-й хвилині захисник гостей Кастельяно рукою заблокував простріл Роналду в штрафному майданчику. Сам Роналду впевнено реалізував 11-метровий. Через три хвилини португалець класно пробив головою після подачі Хамеса з кутового.
У час, що залишився "Лас-Лальмас" несподівано зіграв в обороні, не дозволивши господарям вирвати перемогу.

Дивіться: Реал - Наполі - 3-1: відео огляд матчу Ліги чемпіонів


Втрата очок коштувала "Реалу" першого місця. Мадридців випередила "Барселона". Але у Королівського клубу залишається гра в запасі (проти "Сельти").
У наступному турі "Реал" чекає непростий виїзд до Ейбару. А "Барселона" прийме "Сельту".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?