Росіяни масово розширюють оборонні споруди біля окупованого Маріуполя — Андрющенко
Категорія
Україна
Дата публікації

Росіяни масово розширюють оборонні споруди біля окупованого Маріуполя — Андрющенко

The Armed Forces of Russian Federation

Російські загарбники почали масово розширювати оборонні споруди на в’їзді у тимчасово окупований Маріуполь Донецької області

Що відомо про обстановку в Маріуполі

За словами радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, зараз окупанти поновлюють оборонні споруди, вони знаходяться у боєвому стані.

Окрім того, масово розширяються в обидва боки (на схід та захід).  Не просто розширяються - тут системно проводять тренування окупаційний гарнізон, - написав Андрющенко.

Він також припустив, що "битва за Маріуполь буде не легкою, проте точно буде".

У Маріуполі росіяни переміщають свої війська відразу на два напрямки

Окупанти активно почали переміщати живу силу. При чому цей рух відбувається одразу у двох напрямках - в бік півночі Донецької області та в бік Бердянська.

За словами Андрющенка, зокрема цей рух помічено одразу у двох напрямках:

  • в бік півночі Донецької області в напрям Волноваха з Бердянського напряму (переважно вантажівки з живою силою до 12 штук, частково з гарматами класу "Рапира");

  • в бік Бердянська (системи ППО, вантажівки з БК та інженерна техніка).

Додатково спостерігається підготовка для чергового заходу резерву живої сили в Маріупольський район та збільшення окупаційного корпусу в самому Маріуполі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?