Росія атакувала дронами Харків та Дніпропетровську область
Категорія
Україна
Дата публікації

Росія атакувала дронами Харків та Дніпропетровську область

Росія атакувала дронами Харків та Дніпропетровську область
Джерело:  online.ua

У ввечері 28 грудня з'явилась інформація, що в Україну летять іранські дрони-камікадзе "Шахеди". Згодом з'явилася інформація про те, що армія Російської Федерації завдала другий за день удар по Харкову. Згідно з останніми даними, ворог намагається поцілити в один з об'єктів інфраструктури. Окрім того, повідомлялося про звуки вибухів у Дніпрі.

Джерело: Телеграм-канал міського голови Харкова Ігоря Терехова

Що відомо про атаку дронів на Харків

Харків під обстрілом. Прошу всіх перебувати в укриттях і дотримуватися запобіжних заходів. Вдруге за день Харків під ударом, імовірно "шахедом". Під прицілом один з об'єктів інфраструктури, - повідомив Ігор Терехов.

Фото - скриншот

Окрім того, повідомляється, що наразі у східних та центральних регіонах України, включно з Харківською областю, лунає повітряна тривога.

Що відомо про атаку дронів на Дніпропетровську область

 О 21:30 місцеві мешканці почали повідомляти про вибухи у Дніпрі. Згодом Повітряне командування "Схід" офіційно підтвердило, що нашій ППО вдалося збити 5 ворожих безпілотників над Дніпропетровською областю.

Також очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив, що зафіксований рух дронів у бік Умані.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?