Росія може атакувати інфраструктуру країн Заходу — Воллес
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія може атакувати інфраструктуру країн Заходу — Воллес

Росія може атакувати інфраструктуру країн Заходу — Воллес
Джерело:  online.ua

За словами глави Міноборони Великої Британії Бена Воллеса, Росія може планувати атаки по інфраструктурі країн Заходу за допомогою підводних човнів та шпигунських кораблів.

Джерело:  The Guardian

Що відомо про загрозу атак РФ по інфраструктурі країн Заходу

Воллес підкреслив, що в злочинної армії РФ є спеціальна військово-морська програма щодо спостереження та ймовірних атак по критично важливій інфраструктурі західних країн.

У них є низка підводних човнів та інших одиниць обладнання, кораблі-шпигуни та все інше, спеціально призначене для цих цілей, - зазначає Воллес.

За його словами, райони розміщення критичної інфраструктури західних країн потребують додаткового захисту.

Що ми можемо сказати без сумніву, так це те, що Росія має намір і можливість націлитись на критичну національну інфраструктуру Заходу. Ми повинні мати намір і можливості для її захисту, - наголосив очільник Міноборони Великої Британії.

Воллес заявив про намір очолити НАТО

Глава Міноборони Великої Британії заявив про плани стати новий генсеком НАТО.

Я завжди говорив, що це була б хороша робота. Це робота, яку я хотів би отримати. Але мені подобається і та робота, якою я займаюся зараз. Я маю на увазі, бути міністром оборони британського уряду в період реформ та інвестицій, як і Борис Пісторіус, - зазначив Воллес.

Британський міністр також додав, що посада генсека НАТО є фантастичною роботою.

Це фантастична робота, і НАТО - неймовірно важлива частина всіх наших цінних паперів, - зазначив Воллес.

Країни-члени НАТО зазвичай ухвалюють рішення про те, хто має стати генеральним секретарем, за закритими дверима.

Єнс Столтенберг працює на посаді генсека НАТО з 1 жовтня 2014 року. Спочатку планувалося, що його повноваження закінчаться 2018 року, але вже двічі їх продовжували на два роки.

У лютому 2022 року Єнса Столтенберга призначили головою Центробанку Норвегії. Він мав очолити його з 1 грудня 2022 року.

Наразі термін повноважень Столтенберга на посаді генсека НАТО було подовжено 30 вересня цього року.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?