Росія може спровокувати нові санкції - американські ЗМІ
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія може спровокувати нові санкції - американські ЗМІ

Росія може спровокувати нові санкції - американські ЗМІ
Джерело:  online.ua

У Сполучених Штатах припускають спроби втручання російської влади у президентські вибори 2020 року. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The New York Times.

За відомостями джерел, американська розвідка готується до зусиль Кремля допомогти перемогти Дональду Трампу.

Також президенту Володимиру Путіну вигідно підтримати сенатора Берні Сандерса від Демократичної партії. Наразі той очолює рейтинги на попередніх виборах.

Журналісти вважають, що російська влада зацікавлена у перемозі саме цих політиків, бо вони зацікавлені перш за все у внутрішніх справах країни. Це дозволить Кремлю й надалі проводити агресивну зовнішню політику.

Утім, Росія жодним чином не наблизилася до однієї з головних цілей - скасування санкцій за вторгнення в Україну та анексію Криму.

На думку, колишнього представника національної розвідки в РФ Анджели Стент, у разі втручання Москви у виборчий процес, Сполучені Штати дійсно можуть відповісти новими санкціями.

Як повідомляв ONLINE.UA, в американському уряді у лютому вже ввели нові санкції, об'єктом яких стала нафтова промисловість Росії. Кремлівську компанію звинуватили у торгівлі нафтою з венесуельськими партнерами. Москва передбачувано розкритикувала рішення Вашингтона.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?