Росія не є країною - Путін приголомшив черговою гучною заявою
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія не є країною - Путін приголомшив черговою гучною заявою

Росія не є країною - Путін приголомшив черговою гучною заявою
Джерело:  online.ua

Російський глава Володимир Путін відзначився черговою резонансною заявою. На цей раз він заявив, що Росія не є просто країною - вона, на думку Путіна, окрема цивілізація, яка розвивається на базі найсучасніших технологій. Росіяни в шоці від слів глави Кремля. Вони вважають, що він перевершив уже сам себе в своїх висловлюваннях, в яких вже майже записав їх в інопланетяни. Вони задалися питанням, чим ця путінська цивілізація відрізняється від решти людства, частина якого страждає від злочинів Кремля. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на росЗМІ.

"Росія - це не просто країна, це дійсно окрема цивілізація: це багатонаціональна країна з великою кількістю традицій, культур, віросповідань. Якщо ми хочемо зберегти цивілізацію, ми, звичайно, повинні робити наголос саме на високі технології і на майбутній розвиток", - заявив Путін ще в 2019 році, але тільки сьогодні його слова вперше транслювали в ефірі федерального телеканалу.

У своїй промові він закликав росіян стежити за досягненнями інших країн і вчитися у них, але також не забувати, що у РФ є "дуже хороша власна база". За словами Путіна, якби Росія не вчилася на досвіді інших країн, то у неї ніколи не було б високотехнологічних видів зброї, які не мають аналогів в світі.

"Так. Інопланетна. І гени у нас інші", "І чим же ця цивілізація відрізняється від решти людства?", "До сих пір немає газу в багатьох регіонах Росії! Ось він путінський прорив і особлива цивілізація!", "Яка нісенітниця, як завжди пил в очі, а по справі і про допомогу населенню ні слова", "Йому гени Гітлера підсадили?", "Цивілізація зелених чоловічків", "Керована безпосередньо богом, як він заявляв раніше", "Окрема Палата № 6","Так, слаборозвинена і вмираюча цивілізація", - коментують росіяни чергову заяву Путіна.

Важливо відзначити, що на російському телебаченні згадали ці слова Путіна в той момент, коли Росія вже вийшла на друге місце в світі по захворюваності на коронавірус. Там вже більше 280 тисяч інфікованих, а добовий приріст хворих перевищує 10 тисяч. При цьому офіційна влада РФ 17 травня виступила із заявою, що в РФ зупинено зростання поширення коронавіруса і досягнуто рівня стабільності, якого чекали кожен день.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Путін відзначився черговою резонансною заявою. На цей раз він закликав росіян згадати про патріотизм і національну ідею Росії, присвятити себе розвитку країни і її руху вперед. Росіяни нагадали Путіну, що Росія, завдяки йому, стала злиденною країною, в якій не залишилося патріотів. Вони закликали його піти на пенсію і припинити брехати, так як ніхто більше не піде воювати заради його божевільних ідей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?