Росія не готова до війни на десятиліття - Буданов
Категорія
Україна
Дата публікації

Росія не готова до війни на десятиліття - Буданов

Росія не готова до війни на десятиліття - Буданов
Джерело:  online.ua

Росія не готова до ведення довготривалої війни проти України, адже її ресурсі обмежені.

Джерело: керівник Головного управління розвідки Кирил Буданов в інтерв'ю "Голосу Америки"

Росія не готова до війни на десятиліття

Буданов зазначив, що не вірить у довготривале нестабільне перемирʼя з Росією.

По-перше, Україна не піде на такі умови, це перше, чому це нереально. А по-друге, цього просто не буде. І Росія не готова на довготривалі бойові дії. Це я вам вже кажу як керівник розвідувального органу, - сказав він.

За його словами, Росія всіляко показує, що готова на "війну на десятиліття", але насправді її ресурси досить обмежені - як у часі, так і в обсягах. І вона про це чудово знає.

Буданов заявив про наближення кінця війни РФ проти України

Журналісти поцікавилися у глави ГУР, як, через рік після російського вторгнення в Україну, він би описав поточний стан війни.

Якби я мав точну відповідь на це важливе запитання, жити було б легше. Скажімо так, я вважаю, що ми наближаємося до кінця війни, — заявив Кирило Буданов.

За його словами, завершення цієї війни можливе лише за умови відновлення територіальної цілісності України до її міжнародно визнаних кордонів 1991 року.

Будь-який інший варіант для нас неприйнятний. Будь-яка територіальна поступка згодом могла призвести лише до нового конфлікту, — наголосив очільник української розвідки.

Читати також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?