Росія неочікувано звернулася з проханням до України
Категорія
Політика
Дата публікації

Росія неочікувано звернулася з проханням до України

Росія неочікувано звернулася з проханням до України
Джерело:  online.ua

Колишній нардеп та журналіст Сергій Лещенко заявив, що Росія надіслала в Україну запит щодо екстрадиції олігарха Павла Фукса. Про прохання Кремля він розповів у своїх соціальних мережах, передає ONLINE.UA.

За його словами, Фукс оголошений в розшук одним із районних судів Москви. Там він проходить у справі щодо "шахрайства у особливо великих розмірах здійсненого групою осіб".

Варто зазначити, що інформації про рішення ГПУ відносно екстрадиції олігарха поки немає.

 "Фукс є громадянином України, але при цьому він був (чи залишається) громадянином РФ", – підкреслив Лещенко.

У жовтні 2019 року поліція Москви оголосила в розшук у справі про шахрайство власника MosCityGroup і бізнесмена Павла Фукса.

Як повідомляв ONLINE.UA, Володимир Зеленський нещодавно в інтерв’ю американському виданню розповів, що  не боїться жорстко говорити з олігархом Ігорем Коломойським. Він стверджує, ніби буде тиснути на нього з метою отримання інвестицій для відновлення Донбасу. Варто зазначити, що голова ОПУ Андрій Богдан зізнався, що інколи спілкується з Коломойським.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?