Зеленський зробив несподівану заяву про відносини з Коломойським
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський зробив несподівану заяву про відносини з Коломойським

Зеленський зробив несподівану заяву про відносини з Коломойським
Джерело:  online.ua

Український глава Володимир Зеленский заявив, що не боїться образити бізнесмена Ігоря Коломойського і втратити підтримку належного йому телеканалу "1+1". За словами президента, він буде вимагати від Коломойського, як і від інших олігархів, витрачати більшу частину своїх грошей на соціальні та інфраструктурні проєкти для розвитку України. Про це Зеленський заявив в інтерв'ю The New Yorker, передає ONLINE.UA.

В ході інтерв'ю Зеленський запевнив, що не має наміру надавати особливих привілеїв Коломойському. За словами президента, від олігарха він вимагатиме розвивати інфраструктурні та соціальні проєкти з особистої кишені. Зеленський навів в приклад свою роботу з іншими українськими олігархами. Зокрема, він зазначив Ріната Ахметова, який купив 200 автомобілів швидкої допомоги, і Віктора Пінчука, який придбав квартири звільненим з російського полону морякам і політв'язням.

"Слухай, друже, минуле пройшло ... пора віддати більшу частину ваших грошей на соціальні проєкти та реконструкцію Донбасу", - розповів Зеленський про свої розмови з бізнесменами.

Президент підкреслив, що своїми вимогами не боїться образити Коломойського. Аналогічно він відноситься і до підтримки телеканалу "1+1".

"Якщо канал після цього обернеться проти мене - ну, тоді ми зрозуміємо, що він не хоче жити по-іншому", - заявив Зеленський.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що український лідер Володимир Зеленський розповів, що на нещодавній зустрічі з олігархом Ігорем Коломойським говорив про скасування монополії і зниження тарифів на комунальні послуги. Зеленський сказав, що впевнений, що Коломойський його почув. І додав, що побачимо, якою буде результат.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?