Росія "перемогла" магазин. Одеський супермаркет вщент зруйновано ракетним ударом
Категорія
Україна
Дата публікації

Росія "перемогла" магазин. Одеський супермаркет вщент зруйновано ракетним ударом

Росія "перемогла" магазин. Одеський супермаркет вщент зруйновано ракетним ударом
Джерело:  online.ua

Одеський супермаркет вщент зруйновано ракетним ударом. Російський обстріл завдав шкоди на сотні мільйонів гривень.

Джерело: Економічна правда

Одеський супермаркет вщент зруйновано ракетним ударом

Через ракету армії РФ було вщент знищено гіпермаркет FOZZY Cash&Carry в Одесі. У магазині "згоріло все", загиблих немає. Сума завданої шкоди сягає сотень мільйонів гривень.

Про це йдеться у заяві Fozzy Group.

Через ворожу ракету було вщент знищено гіпермаркет FOZZY Cash&Carry.

Найважливіше – наших людей – ми не втратили. Три колеги, які постраждали у нічному обстрілі, знаходяться в лікарні. Ми на зв’язку з ними та їхніми родинами, – пишуть у повідомленні.

У супермаркеті згоріло все – будівля, обладнання, товар, магазин не працює.

270 співробітникам одеського гіпермаркету запропонують роботу в інших бізнесах групи і роботу з переїздом в інші міста, в яких є гіпермаркети FOZZY.

Ми ще маємо точно оцінити завдану шкоду, але мова йде про сотні мільйонів гривень. Це величезні втрати, тому про плани щодо майбутнього поки що зарано говорити. Попри атаки ворога продовжуємо працювати, - резюмували в компанії.

Масований ракетний удар по Одесі

Росіяни в ніч проти понеділка атакували Одещину ракетами "Калібр" та дронами-камікадзе Shahed-136, внаслідок чого загорівся один з гіпермаркетів міста – Fozzy.

Сили протиповітряної оборони України відбили масовану атаку РФ вночі 14 серпня, яку та здійснювала в кілька хвиль ракетами й ударними БПЛА. Йдеться про знешкодження восьми "Калібрів" і 15 дронів-камікадзе Shahed. Усі їх ворог спрямовував на Одесу.

Зазначається, що вночі понеділка окупанти здійснили кілька хвиль повітряних атак. Ударні безпілотники вони запустили з південно-східного напрямку (Приморсько-Ахтарськ), а крилаті ракети "Калібр" – з акваторії Чорного моря (ворожий фрегат у районі Ялти).

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?