Зеленський у Свято-Преображенському храмі Одеси: знайдемо системи ППО та захистимо Південь
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський у Свято-Преображенському храмі Одеси: знайдемо системи ППО та захистимо Південь

Зеленський у Свято-Преображенському храмі Одеси: знайдемо системи ППО та захистимо Південь
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський 27 липня відвідав Одесу. У Свято-Преображенському храмі він записав традиційне вечірнє звернення, де заявив, що влада нині шукає ППО, аби захистити південь України.

Джерело: Офіс Президента України

Зеленський пообіцяв знайти системи ППО та захистити український Південь

Про це президент сказав у своєму вечірньому відеозверненні.

Шукаємо системи ППО, щоб захистити Одесу, увесь наш південь. І я дякую всім у світі, хто вже приєднався до цієї роботи з нами, — заявив Зеленський.

В Одесі президент заслухав доповідь щодо ліквідації наслідків російських ударів по місту та області. Своє звернення Гарант записав у Свято-Преображенському храмі, який Росія обстріляла у ніч на 23 липня.

Президент надав коментар щодо ситуації з нардепом Арістовим

Зеленський також прокоментував аннуляцію мандату нардепа від "Слуги народу" Юрія Арістова. Народного обранця раніше помітили на курорті на Мальдівах.

Президент зазначив, що якщо хто "хоче відпочити, то держава відпочине від нього".

Кожен намір будь-якого посадовця кудись поїхати за кордон, будь-якого депутата варто перевіряти до секунди. Якщо хтось дуже хоче відпочити від роботи на державу, то держава від таких осіб теж відпочине, — резюмував Зеленський.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?