Це принципово. Зеленський анонсував хороші новини для українців
Категорія
Політика
Дата публікації

Це принципово. Зеленський анонсував хороші новини для українців

Це принципово. Зеленський анонсував хороші новини для українців
Джерело:  online.ua

За словами українського лідера Володимира Зеленського, результати першого року армії дронів вже є. Він звертає увагу на те, що це можна спостерігати в новинах. Ба більше, він пообіцяв, що хороші новини з застосування безпілотників будуть з’являтися частіше.

Джерело: Володимир Зеленський

Зеленський пообіцяв українцям хороші новини уже незабаром

Сьогодні відбулася хоч і непублічна, але все ж стратегічно важлива подія: урядовці представили результати першого року армії дронів. Вже не проекту, а реальної української армії дронів, - наголосив глава держави.

Він також офіційно підтвердив, що відбулася презентація різних видів українських дронів, які використовуються для оборони, а також зустріч із виробниками, проектувальниками, донорами.

Окрім того, український лідер пообіцяв, що армія дронів буде збільшуватись, оскільки нашим воїнам потрібні всі види дронів - від доволі простих "Мавіків" до морських та ударних безпілотників, які здатні діяти на великій відстані.

До речі, часто на Ставці ми обговорюємо цю тематику й часто – на підвищених тонах. Але результати є, і це можна побачити в новинах. Хороші новини із застосуванням українських дронів будуть частіше. І це принципово, - підкреслив Володимир Зеленський.

Що важливо знати про нічну атаку дронів на територію Росії

Як уже згадувалося раніше, під ранок 25 липня Москву атакували безпілотники.

Цю інформацію офіційно підтвердив мер міста Сергій Собянін, так і Міноборони РФ.

Один із БпЛА упав на Комсомольському проспекті — за 500 метрів від будівлі Міністерства оборони Росії, повідомляють місцеві телеграм-канали.

Окрім того, у понеділок, 24 липня, на полігоні у Джанкойському районі тимчасово окупованого Криму пролунали вибухи.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?