МЗС Росії лякає жорсткими діями у відповідь на атаку дронами Москви
Категорія
Політика
Дата публікації

МЗС Росії лякає жорсткими діями у відповідь на атаку дронами Москви

МЗС Росії лякає жорсткими діями у відповідь на атаку дронами Москви
Джерело:  online.ua

Міністерство закордонних справ РФ заявило про "право вжити жорстких заходів у відповідь" через атаку безпілотників на Москву та вибухи у Криму 24 липня.

Джерело: МЗС Росії

МЗС Росії погрожує відплатою за атаку БпЛА на Москву і Крим

Відповідну заяву можна побачити на сайті російського зовнішньополітичного відомства.

За словами Міністерства оборони Російської Федерації, рано вранці 24 липня мали місце спроби атаки проти об'єктів у Москві за допомогою двох українських безпілотних літальних апаратів. Усі вони були придушені засобами радіоелектронної боротьби і зазнали аварії.

Постраждалих і серйозних руйнувань немає. Пошкоджено дві нежитлові будівлі. 24 липня безпілотник вертолітного типу без вибухового пристрою впав на територію центрального кладовища Зеленоградського округу Москви.

У ніч на 24 липня також було припинено спробу київського режиму атакувати об'єкти в Криму 17 безпілотниками, — заявили в МЗС РФ.

МЗС Росії заявляє, що відповідальність за ці атаки начебто взяла на себе Україна.

Глава Мінцифри країни М.Федоров публічно підтвердив причетність до них режиму Зеленського і заявив, що Київ продовжить такі вилазки, а їхня кількість зростатиме, — йдеться у заяві.

Російські дипломати говорять, що про Захід "націлений на подальше загострення ситуації".

Слідчий комітет Росії порушив кримінальні справи за згаданими фактами, додали у МЗС РФ.

Усі винні будуть знайдені та понесуть покарання. Російська сторона залишає за собою право вжити жорстких заходів у відповідь, — повідомляється на сайті МЗС.

Що відомо про нічний напад дронів на територію Росії

Нагадаємо, сьогодні під ранок Москву атакували безпілотники. Про це повідомили як мер міста Сергій Собянін, так і Міноборони РФ. Один із БпЛА упав на Комсомольському проспекті — за 500 метрів від будівлі Міністерства оборони Росії, повідомляють місцеві телеграм-канали.

Також у понеділок, 24 липня, на полігоні у Джанкойському районі тимчасово окупованого Криму пролунали вибухи.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?