У ГУР відреагували на вибухи в Москві та Криму
Категорія
Україна
Дата публікації

У ГУР відреагували на вибухи в Москві та Криму

У ГУР відреагували на вибухи в Москві та Криму
Джерело:  online.ua

За словами представника Головного управління розвідки Міноборони України Андрія Юсова, постійні атаки БпЛА по об'єктах силових органів РФ у Москві та злочинної армії РФ на території Криму свідчать про те, що кремлівський режим не в змозі захистити навіть їх. 

Джерело: Всеукраїнський телемарафон

Що відомо про подальші атаки БпЛА по Москві  

Так, справді, гарні новини. Всіх тішать. Те, що "бавовна" відбувається в Москві безпосередньо в тому квадраті ключові установи сектора безпеки та оборони держави-терориста, означає, що навіть такі об'єкти й небо над ними не контролюються режимом Путіна, - зазначив Юсов.

Представник ГУР підкреслив, що наразі спостерігає велику кількість вибухів у багатьох районах на окупованих територіях України.

Це процес, який буде тривати й буде набирати обертів, поки рашисти не заберуться геть з українських територій і не відновиться справедливість в рамках міжнародного права, - зазначив Юсов.

Що кажуть у ГУР стосовно атак по Криму  

Постійна "бавовна" у Криму формує у окупантів та гауляйтерів розуміння, що Крим це небезпечна територія і вже далеко не тил.

На думку Юсова, найкращим рішенням для окупантів буде повернення півострова Україні.

Ранок в Криму вже традиційно для окупантів є пекельним і з вогником. І безумовно настрої серед особового складу і окупаційної адміністрації від цих подій не покращується, - зазначив Юсов.

Представник ГУР підкреслив, що багато хто з окупантів та гауляйтерів вже вивезли свої родини, а ті, хто не зробили цього, "не зробили, тому що їм не дозволяють".

Але в принципі у ворога формується розуміння, що Крим це не тил, це небезпечна територія. В принципі, правильне розуміння, в їхніх силах поки що якомога швидше залишити півострів, - наголосив Юсов.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?