У Воронезькій області впав літак та спалахнула нафтобаза. Танки Пригожина рухаються у бік Москви
Категорія
Події
Дата публікації

У Воронезькій області впав літак та спалахнула нафтобаза. Танки Пригожина рухаються у бік Москви

У Воронезькій області впав літак та спалахнула нафтобаза. Танки Пригожина рухаються у бік Москви
Джерело:  online.ua

На території Воронезької області, адміністративний центр якої Воронеж перейшов під контроль найманців ПВК "Вагнера" Євгена Пригожина, повідомляють про падіння літака АН-24, ймовірно внаслідок збиття. Також на території регіону спалахнула нафтобаза.

Джерело: російські Telegram-канали

Що відбувається на території Воронезької області  

У Воронезькій області зазнав аварії літак АН-24. Ймовірно він міг бути збитий. Літак впав недалеко від населеного пункту Кантемирівка. За попередніми даними загинуло щонайменше 3 людини, - йдеться у повідомленні Telegram-каналу Baza.

На території нафтобази у Воронезькій області також спалахнула масштабна пожежа, однак причини загоряння залишаються невідомими.

У Воронезькому селі Верхній Мамон чути вибухи. Село знаходиться на шляху від Ростова до Воронежа. Воронезька область. Вибухи, стрілянина. Авіація завдає ударів по трасі М-4, по якій рухаються бійці ПВК "Вагнера", - повідомляють російські Telegram-канали.

 Військова техніка рухається трасою М4 у бік Москви, повідомляє російське видання "Медиазона".

Як Пригожин готувався до заколоту в Росії  

 За інформацією російського правозахисного проєкту Gulagu.net, ватажок ПВК "Вагнера" Євген Пригожин більше двох місяців брехав про дефіцит снарядів, а сам накопичував їх для збройного повстання.

Весь квітень і травень Пригожин брехав про нібито "снарядний голод", 1 і 7 ШО мають у своєму розпорядженні величезний запас ПЗРК і трофейних "Джавелінів", - йдеться у повідомленні представників проєкту.

Джерело зі СБ Пригожина повідомило, що підготовка до цього сценарію розвитку подій тривала понад 2 місяці.

Проєкт також повідомляє, що захопленням Ростова командує Олександр "Ратибор" Кузнєцов (1 ШО), обороною північно-східної частини командир 7 ШО Федір "Барин" Лещук (прописаний у Калузькій області).

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?