У ГУР анонсували нові атаки по Кримському мосту
Категорія
Україна
Дата публікації

У ГУР анонсували нові атаки по Кримському мосту

У ГУР анонсували нові атаки по Кримському мосту
Джерело:  online.ua

За словами представника Головного управління розвідки Міноборони України Вадима Скібіцького, українські військові мають засоби для ураження логістичних шляхів злочинної армії РФ на Кримському мосту. 

Джерело: Facebook ГУР

ЗСУ продовжать завдавати ударів по Кримському мосту 

Скібіцький нагадав, що Росія здійснює через Кримський міст забезпечення південного угрупування окупантів, в тому числі дислокованих у Херсонській та Запорізькій областях.

Це стратегічний об’єкт, який забезпечував російське угруповання військ спочатку в Криму, а сьогодні забезпечує все південне угруповання військ, яке перебуває і на півострові, і на наших тимчасово окупованих територіях Херсонської та Запорізької областей, - зазначив представник ГУР.

Нещодавнє ураження Кримського мосту порушує лінії постачання російських окупаційних військ.

Міст - це складна споруда, але можливість наносити (по ньому) удари та перешкоджати, насамперед, логістичному воєнному забезпеченню російських військ на нашій території є, - пояснює Скібіцький.

Що відомо про реакцію Росії на атаки БпЛА по Криму  

У Міноборони РФ стверджують, що у ніч на понеділок 24 липня, тимчасово окупований Крим був атакований 17 безпілотниками.

У російському міністерстві стверджують, що 14 "українських" дронів придушили засобами радіоелектронної боротьби, після чого три впали в Криму, а ще 11 нібито зазнали аварії в Чорному морі.

У Міноборони Росії додали, що засобами протиповітряної оборони "були знищені" три безпілотники. За відомостями російської сторони в результаті атаки дронами ніхто не постраждав.

Вороже Міноборони також "визвірилося" на Київ - звинуватило у "терористичній атаці".

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?