Росія вкрала Крим в України: відома російська актриса про незаконну окупацію півострова
Категорія
Україна
Дата публікації

Росія вкрала Крим в України: відома російська актриса про незаконну окупацію півострова

Росія вкрала Крим в України: відома російська актриса про незаконну окупацію півострова
Джерело:  online.ua

Російська актриса Лія Ахеджакова не визнає незаконної анексії Криму. Вона вважає, що російська влада підло вкрала півострів в України в той момент, коли в цій країні були проблеми.

Факт крадіжки Росією українського Криму Ахеджакова публічно визнала в інтерв'ю російському виданню "Собеседник", передає ONLINE.UA.

Актриса розповіла, що дуже любить Крим, який є частиною її життя. Але категорично засуджує його окупацію з боку Росії.

"Я Крим весь об'їздила, він частина мого життя. Але це зовсім не виправдовує злодійство. Я вважаю: Крим належить Україні. Як це можна - віджати житлоплощу у сусіда? Особливо коли в будинку у нього проблеми ...",- заявила Ахеджакова.

За словами актриси, за її позицію по Криму в Росії її називають терористкою і включили в так званий список "кримоненавісників". Ахеджакова вважає за честь для себе бути в компанії шанованих представників культури в списку "ворогів народу".

Нагадаємо, раніше російські окупанти Криму склали чорний список культурних і політичних діячів, співаків, акторів і журналістів, які не визнають незаконну анексію півострова. У нього потрапили десятки відомих особистостей, в числі яких Андрій Макаревич, Ксенія Собчак, Борис Акунін, Віктор Шендерович, Лія Ахеджакова, Михайло Єфремов та інші.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що російський рок-музикант Андрій Макаревич заявив, що не збирається відвідувати анексувати Росією Крим, а також підкреслив, що жителі півострова самі винні в ситуації, що склалася після референдуму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?