Росія почала велику і небезпечну військову кампанію: з'явилися фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія почала велику і небезпечну військову кампанію: з'явилися фото

Росія почала велику і небезпечну військову кампанію: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

Російські військові кораблі перевозять винищувачі-бомбардувальники біля берегів Норвегії, заявив високопоставлений дипломат НАТО.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.


Як заявив агентству високопоставлений дипломат НАТО, який вважав за краще залишитися неназваним, перевезення винищувачів-бомбардувальників біля берегів Норвегії - це найбільше розгортання російських кораблів з часів холодної війни.


«Вони розгортають всі кораблі Північного флоту і більшу частину - Балтійського флоту», - заявило джерело агентства.


Дипломат також зазначив, що через два тижні бомбардувальники братимуть участь в наступі на Алеппо в Сирії.

Збільшення кількості повітряних ударів в регіоні, за його словами, є частиною стратегії Росії.


Раніше в райони північно-східної Атлантики і Середземного моря вирушила корабельна авіаносна група, до складу якої увійшли крейсер «Адмірал Кузнєцов» і атомний ракетний крейсер «Петро Великий». Повідомлялося, що кораблі будуть задіяні в операції в Сирії.


На початку липня ЗМІ повідомляли, що крейсер буде брати участь в операції в Сирії. За словами співрозмовника російського агентства ТАСС, палубна авіація з крейсера, який розташується біля берегів Сирії, буде наносити удари по позиціях бойовиків.


Як повідомляв ONLINE.UA,  на початку жовтня російські бомбардувальники Ту-160 наближалися до повітряних кордонів Норвегії, Великобританії, Іспанії і Франції, через що Військово-повітряні сили кожної з цих країн піднімалися на перехоплення.










Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?