Росія пригрозила більш жорсткими вимогами на переговорах з Україною
Категорія
Політика
Дата публікації

Росія пригрозила більш жорсткими вимогами на переговорах з Україною

Росія пригрозила більш жорсткими вимогами на переговорах з Україною
Джерело:  online.ua

За словами очільника комітету Держдуми з міжнародних справ і учасника російської делегації на переговорах з Україною Леоніда Слуцького, якщо перемовини Москви з офіційним Києвом відновляться, то команда російського диктатора Володимира Путіна буде висувати "жорсткіші умови" і щодо термінів, і по суті.

Джерело: росЗМІ із посиланням на пресконференцію Слуцького

РФ заявила про більш жорсткі вимоги на переговорах із Києвом

Сьогодні умови з нашого боку будуть зовсім іншими, жорсткішими, - цинічно заявив поплічник очільника Кремля.

Як стверджує Леонід Слуцький, зокрема, офіційна Москва збирається висувати вимоги щодо демілітаризації та денацифікації, та щодо визнання незалежності псевдореспублік "ДНР" та "ЛНР".

Що відомо про переговори України та РФ

2 тижні тому радник голови ОПУ Михайло Подоляк повідомив, що умовами офіційного Києва для переговорів є виведення російських військ з України, повернення викрадених громадян і механізм репарацій.

Українська та російська делегації під час переговорів (фото - twitter.com/Podolyak_M)

За словами речника Кремля Дмитра Пєскова, команда Володимира Зеленського, мовляв, повинна зрозуміти умови країни-агресорки, погодитися на них і сісти за стіл переговорів.

Також представник Путіна цинічно стверджував, що Україна може закінчити війну до кінця доби, якщо складе зброю та капітулює.

Михайло Подоляк відповів Пєскову, що не Україна почала війну, щоб закінчувати її "за наказом".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?