Росія прорахувалася: як в Україні відреагували на нову поразку РФ в ПАРЄ
Категорія
Політика
Дата публікації

Росія прорахувалася: як в Україні відреагували на нову поразку РФ в ПАРЄ

Росія прорахувалася: як в Україні відреагували на нову поразку РФ в ПАРЄ
Джерело:  online.ua

Глава МЗС України Павло Клімкін заявив, що останнє рішення Парламентської асамблеї ради Європи щодо Росії є прорахунком Москви. На його думку, європейські дипломати розуміють її справжні наміри та мотиви і тому не повелися на спроби маніпуляції представників Росії у ПАРЄ, передає ONLINE.UA.

Як відомо, нещодавно Парламентська асамблея Ради Європи ухвалила резолюцію "Про виклики перед Парламентською асамблеєю Ради Європи". Вона містила норми, які мали зняти санкційний тиск з Російської Федерації. Однак перед голосуванням небезпечні правки прибрали.

"І щодо останнього рішення ПАРЄ. Для деяких європейських політиків цінності та принципи закінчуються там, де закінчується зона комфорту. Проте не для всіх. І тут Росія прорахувалася. Європа бачить і знає її справжнє обличчя і сутність",– написав український дипломат на своїй сторінці у Twitter.

Варто зазначити, що в ухваленій резолюції замість чинної санкційної процедури пропонували ввести іншу – складнішу за механізмом запровадження.Складну процедуру таки запровадять, але вона існуватиме паралельно із чинним алгоритмом введення санкцій. Також ПАРЄ зберегло за собою право самостійно вводити санкції проти Росії.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що влада РФ обурилася через нову резолюцію ПАРЄ. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?