Росія просто налаштована на знищення — Шольц
Категорія
Україна
Дата публікації

Росія просто налаштована на знищення — Шольц

Росія просто налаштована на знищення — Шольц
Джерело:  online.ua

На переконання німецького канцлера Олафа Шольца, який 16 червня відвідує Київ та Ірпінь, дії російської влади та армії у війні проти України спрямовані лише на знищення.

Джерело:  Bild

Шольц засудив дії армії РФ в Україні

Це багато говорить про агресивну війну Росії, яка просто націлена на знищення. Ми маємо пам'ятати про це все, ухвалюючи рішення. Страшно, яких руйнувань завдає ця війна. І ще гірше, коли бачиш, наскільки безглуздим є це насильство, - наголосив канцлер ФРН.

Що важливо розуміти, 16 червня французький лідер Еммануель Макрон, німецький глава Олаф Шольц та прем’єр Італії Маріо Драгі вперше з початку повномасштабної війни приїхали до Києва з візитом, відвідавши також Ірпінь. Політики прибули спецпотягом з Польщі, розпочавши мандрівку пізно увечері 15 червня. У Києві до них приєднався і президент Румунії Клаус Йоганніс.

За словами Еммануеля Макрона, він вражений героїзмом українського народу, який зумів захистити свою державу. Окрім того, президент Франції розкритикував "варварство" армії РФ.

Сьогодні Україна повинна боротися і перемогти. Ми однозначно підтримуємо Україну та українців... Ми всі бачили ці зображення зруйнованого міста, яке одночасно є героїчним містом, оскільки саме тут, серед іншого, українці зупинили російську армію, що йшла на Київ. Тому ми маємо підтримувати героїзм як армії, так і всього українського народу, — наголосив Еммануель Макрон.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?