Росія проводить нову таємну спецоперацію в Криму - шокуючі подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Росія проводить нову таємну спецоперацію в Криму - шокуючі подробиці

Росія проводить нову таємну спецоперацію в Криму - шокуючі подробиці
Джерело:  online.ua

Команда російського президента Володимира Путіна не залишає спроб легалізувати незаконну окупацію українського Криму. На цей раз в Кремлі вирішили запустити таємну спецоперацію на півострові, щоб спробувати розмити факт окупації Криму. Шокуючі подробиці чергового свавілля російської влади повідомив "Інформаційний опір", передає ONLINE.UA.

Йдеться про "гуманітарну допомогу" для Сирії, яку Міноборони РФ планує провести через окупований Крим. Зокрема, ця допомога буде надана дітям, постраждалим від бойових дій, які сама Росія і провокує в Сирії, навмисне скидаючи бомби з повітря на школи і лікарні. Крім засобів індивідуального захисту російське військове відомство планує роздати сирійцям продовольчі пайки та одяг, майно для підготовки дітей до майбутнього навчального року. Але так як Міноборони РФ як державна структура не має права організовувати і проводити гуманітарні акції та благодійні заходи, то до справи вирішили залучити "владу" Криму.

"Щоб провернути таку операцію, оборонне відомство Росії збирається залучити сторонню організацію як ряджену тамаду. І як така обрана «адміністрація» окупованого Криму, яка сама існує на дотації з федерального центру і переживає не найкращі часи, які найближчим часом стануть тільки гірше. Оокупаційній "владі" Криму надається можливість попіаритися на «гуманітарній допомозі братньому сирійському народові», але без вказівки справжнього організатора акції - Міноборони РФ. Цей вибір не випаковий. Це ще одна заготовка для розмивання факту окупації. Раніше «гуманітарну допомогу» з Криму хотіли доставити в Італію, розігравши навколо цього цілий спектакль. Виглядала ця маніпуляція відверто жалібно і викликала у італійців тільки роздратування ", - йдеться в публікації.

Примітно і те, що російська влада навмисне приховує свою спецоперацію по "гуманітарній допомозі" Сирії нібито щоб уникнути міжнародного резонансу і засудження. За даними видання, небажання Міноборони РФ світитися з новою "гуманітарної акцією" в медіа також пов'язано з негативною реакцією в російському суспільстві на "гуманітарні вояжі" військового відомства до Італії, Венесуели і Сербії.

"При цьому, як відомо, у всіх зазначених країнах дані акції переслідували не гуманітарну, а зовсім інші цілі", - підкреслює джерело.

Нагадаємо, російська влада, яка анексувала український Крим в 2014 році і назвала це волевиявленням кримчан, що зробили свій вибір на псевдореферендумі, невизнаному у всьому світі, наполегливо відмовляється вести переговори щодо повернення захопленого півострова Україні. Але офіційний Київ переконаний, що Крим вдасться повернути, так як він вже "вискользує" з рук Кремля. Українська влада сподівається, що повернення Криму вдасться провести без повномасштабної війни, за допомогою діалогу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Путін прийняв чергове скандальне рішення щодо Криму. Він пообіцяв видати житло українцям, які до окупації РФ Криму працювали в українських правоохоронних органах півострова, а після - прийняли російське громадянство.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?