Росія розгортає нові "Тріумфи" в окупованому Криму
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія розгортає нові "Тріумфи" в окупованому Криму

Росія розгортає нові "Тріумфи" в окупованому Криму
Джерело:  РБК

В окупованому Криму Росія розгортає новий дивізіон зенітно ракетної системи С-400 "Тріумф" в Південно-військовому окрузі. ЗРК вже виконав перші стрільби на полігоні і в найближчі дні буде доставлений в пункт постійної дислокації, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РБК.

Представник Південного військового округу уточнив, що новий ЗРК заступить на бойове чергування на заміну попереднього. Даний "Тріумф" вже підтвердив свою здатність стріляти по мішенях, імітуючих низколетящі, швидкісні та балістичні цілі на полігоні в Астраханській області.

Нагадаємо, мобільна багатоканальна зенітна ракетна система С-400 "Тріумф" призначена для знищення авіації, крилатих і балістичних ракет, у тому числі середнього радіусу дії, може застосовуватися проти наземних об'єктів. Дальність дії С-400 досягає 400 км, система здатна знищувати цілі на висоті до 30 км.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Россі виступали з резонансною заявою про можливість розвитку збройного конфлікту в Азовському морі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?