Росія стратегічно вже програла у війні — британський генерал Радакін
Категорія
Політика
Дата публікації

Росія стратегічно вже програла у війні — британський генерал Радакін

Росія стратегічно вже програла у війні — британський генерал Радакін
Джерело:  online.ua

На переконання британського адмірала сера Тоні Радакіна, стратегічно Росія вже програла у війні та стала слабшою державою, ніж була до вторгнення.

Джерело:  The Guardian

Генерал Радакін заявив про стратегічну поразку РФ у війні

Це була жахлива помилка. Росія ніколи не зможе взяти Україну під контроль. Стратегічно РФ вже програла, - озвучив свою думку з цього приводу британський адмірал.

Він також попереджає, що країна-агресорка все-таки здатна на тактичні успіхи у найближчому майбутньому, однак її армія вже втратила 25% сухопутних сил на невеликі здобутки та починає відчувати проблеми з технікою і сучасними ракетами.

За його словами, останні тактичні успіхи солдат РФ на Донбасі стали можливими великою ціною та за рахунок концентрації на цих напрямках значних сил.

Російська машина поступово сточується, вони просуваються по 2-3-4 кілометрів на день, - наголошує Радакін.

Він також звертає увагу на те, що почавши війну проти України, очільник Кремля отримав те, чого найбільше боявся - підштовхнув до вступу в Альянс ще дві країни.

Тоні Радакін (фото — flickr.com)

Варто зазначити, що британські розвідники раніше повідомляли, що офіційна Москва, навіть збільшивши витрати на армію, скоріш за все буде мати проблеми з поповненням запасів техніки через вплив санкцій міжнародної спільноти та нестачу досвіду у деяких сферах.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?