Росія створила новий армійський корпус для війни в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

Росія створила новий армійський корпус для війни в Україні

Росія створила новий армійський корпус для війни в Україні
Джерело:  online.ua

Британським розвідникам вдалося дізнатися, що Росія створила новий армійський корпус для війни в Україні, однак у зв'язку з "обмеженим рівнем народного ентузіазму" навряд чи зможе набрати до нього необхідну кількість людей.

Джерело: Твіттер-сторінка Міноборони Британії

Кремль створив новий армійський корпус для війни в Україні

За словами іноземних розвідників, командування РФ, цілком можливо, як і раніше, буде стикатися з конкуруючими операційними пріоритетами через посилення наступу на Донбасі та посилення оборони від очікуваних контратак України на півдні.

Окрім того, наголошується, що з метою підтримки своєї операції офіційна Москва майже напевно створила нове велике формування сухопутних військ - 3-й армійський корпус, що базується в Мулиному Нижньогородської області на схід від Москви.

Росія, ймовірно, планує забезпечити більшу частину 3-го корпусу нещодавно сформованими "добровольчими" батальйонами, які формуються по всій країні. Російські регіональні політики підтвердили, що потенційним новобранцям нового корпусу пропонують вигідні грошові бонуси після того, як вони вирушать до України, - йдеться в повідомленні.

Фото - twitter.com/DefenceHQ

Варто звернути увагу на те, що російський армійський корпус традиційно складається з 15-20 тисяч вояк, однак Кремлю, імовірно, вкрай складно буде довести нове формування до цієї чисельності, враховуючи "дуже обмежений рівень народного ентузіазму з приводу добровільної участі в бойових діях в Україні".

На переконання британських аналітиків, створення нового формування навряд чи буде вирішальним у війні РФ проти України.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?