У Криму оголосили високий рівень "терористичної небезпеки"
Категорія
Україна
Дата публікації

У Криму оголосили високий рівень "терористичної небезпеки"

У Криму оголосили високий рівень "терористичної небезпеки"
Джерело:  online.ua

Ватажок окупантів у Крим Сергій Аксьонов заявив, що на українському півострові оголосили високий (жовтий) рівень терористичної небезпеки до 24 серпня. Варто зазначити, що це сталося після того, як 9 серпня прогриміли вибухи на аеродромі росіян "Саки".

Джерело: Сергій Аксьонов  у Telegram

Аксьонов оголосив високий рівень "терористичної небезпеки" у Криму

Кремлівський ставленик почав стверджувати, що в Криму з 9 серпня до 24 серпня діятиме високий ("жовтий") рівень терористичної небезпеки у низці районів та на стратегічних об'єктах.

Зокрема, з 20:00 вівторка 9 серпня до 20:00 середи 24 серпня він діятиме:

  • на території міських округів Армянськ, Джанкой, Красноперекопськ та Джанкойського та Красноперекопського районів;

  • на об'єктах Міністерства транспорту, Міністерства житлово-комунального господарства, Міністерства охорони здоров'я, Міністерства палива та енергетики, Міністерства промислової політики, Державного комітету з водного господарства та меліорації.

За словами пропутінського політика, ці заходи ввели з метою забезпечення безпеки та антитерористичної захищеності Криму та громадян.

Цей захід є виключно профілактичним, оскільки ситуація у регіоні перебуває під повним контролем виконавчих органів державної влади та органів місцевого самоврядування, – заявив ватажок російський окупантів у Криму.

Як уже згадувалося раніше, після обіду 9 серпня на військовому аеродромі в Новофедорівці в Сакському районі Криму пролунали вибухи. Як стверджують місцеві мешканці, вибухів було більше десяти. За 20 км від Новофедорівки "тремтіли шибки і спрацьовувала сигналізація в автомобілях". Україна заперечує свою причетність до атаки на авіабазу загарбників, однак NYT, з посиланням на свої джерела, стверджує, що удар завдали саме ЗСУ.

Вибухи у Криму (фото — twitter.com)

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?