Це не прильоти: Міноборони РФ відреагувало на вибухи у Криму
Категорія
Україна
Дата публікації

Це не прильоти: Міноборони РФ відреагувало на вибухи у Криму

Це не прильоти: Міноборони РФ відреагувало на вибухи у Криму
Джерело:  online.ua

Міністерство оборони Росії почало стверджувати, що аеродром у Криму ніхто не обстрілював, "просто відбулася детонація боєприпасів".

Джерело: росЗМІ

Міноборони РФ відреагувало на вибухи на аеродромі у Криму

Близько 15:20 на території аеродрому "Саки" в районі населеного пункту Новофедорівка на обвалованому майданчику зберігання відбулася детонація кількох авіаційних боєприпасів. Вживаються заходи щодо гасіння пожежі та з'ясування причин вибуху. За доповіддю з місця, жодного вогневого впливу на обвалованому майданчику зберігання боєприпасів на аеродромі не було, - заявили в російському оборонному відомстві.

Новофедорівка на карті (фото - скриншот)

Окрім того, офіційна Москва продовжує стверджувати, що внаслідок вибуху ніхто не постраждав і авіаційна техніка на аеродромі не пошкоджена.

Ба більше, на вибухи уже відреагувала скандальна прокремлівська пропагандистка Маргарита Сімоньян. За її словами, вибухи на військовому аеродромі в Криму можуть бути диверсією чи навіть чиїмось головотяпством.

На місці вважають, що не прильоти, а диверсія. А то й взагалі головотяпство, - написала вона.

Як уже згадувалося раніше, після обіду 9 серпня на військовому аеродромі в Новофедорівці в Сакському районі Криму пролунали вибухи. Як стверджують місцеві мешканці, вибухів уже більше десяти. За 20 км від Новофедорівки "тремтять шибки і спрацьовує сигналізація в автомобілях".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?