В Кремлі цинічно зняли з себе відповідальність за референдуми на окупованих територіях
Категорія
Політика
Дата публікації

В Кремлі цинічно зняли з себе відповідальність за референдуми на окупованих територіях

В Кремлі цинічно зняли з себе відповідальність за референдуми на окупованих територіях
Джерело:  online.ua

Речник кремлівського диктатора та військового злочинця Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що Кремль нібито не має відношення до проведення так званих референдумів на окупованих територіях України.

Джерело: "РИА Новости"

Кремль цинічно дистанцюється від проведення референдумів на окупованих територіях України 

Річ у тім, що ці плани у жителів регіону. Це ж не ми проводимо референдум. Тут, очевидно, треба зрозуміти, до кого Зеленський із цією заявою звертається - до громадян України згаданих районів або до громадян Росії, - цинічно заявив Пєсков у відповідь на заяву президента України Володимира Зеленського про закриття можливості переговорів з РФ у разі проведення референдумів.

За словами Пєскова, звертатися з цією заявою про Росії та диктаторського режиму Путіна нібито неправильно.

Потрібно звертатися до своїх громадян, питати, чому серед них дуже багато тих, хто не хоче жити в його країні, - безсоромно заявив Пєсков.

Згідно із інформацією розвідки Великої Британії, кремлівська окупаційна армія продовжує наступ на сході України. У той же час ЗСУ ведуть контрнаступальні дії на півдні.

Зокрема, кремлівські окупанти намагаються вести активні бойові дії на території Донеччини та Луганщини.

При цьому Збройні сили України призупинили контратаки на Ізюмському напрямку. У цьому районі Росія поки утримує позиції.

Що стосується південного фронту, то там українські сили намагаються просуватися на кордоні Миколаївської області і вздовж правого берега Дніпра. ЗСУ завдають високоточних ударів по тилових позиціях росіян. Особливо під обстріли потрапляють мости і переправи.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?